Снимка: Ружа РайчеваАко Тина Търнър имаше и половин процент българско,

...
 Снимка: Ружа РайчеваАко Тина Търнър имаше и половин процент българско,
Коментари Харесай

Отиде конят... в сградата на Министерския съвет

 Снимка: Ружа Райчева

Ако Тина Търнър имаше и половин % българско, ето какво щеше да бъде през днешния ден във Facebook:

1. " Лека й пръст на дамата, но я виждат, тъй като не пее в България. "
2. " Абе то по този начин всеки може - на британски, дереш се там нещо... А тя - не запомнила родния си език и корените си! "
3. " Голяма певица, няма що! Лили Иванова е 100 пъти по-добра от нея! "
4. " Обръщат й внимание, тъй като е чернокожа. Всичко си е по политическа уместност. "
5. " Кой бе?! Тина ли?! Е какво толкоз па е изпяла - всичките и песни са поп бездария и обслужват режими! "
6. " Тя може да е известна единствено с тия крайници! Ама то и те несъмнено не са нейни, тъй като една жена, дето е трета братовчедка на майка й по първа линия сподели, че са й ги присадили като дребна. "
7. " А вие сигурни ли сте, че тя е ТЯ, а не е Търговско отделение?! "
8. " Тина въобще не е имала тежък живот - това са Неправителствени организации нелепости, които желаят да смачкат традициЙте и те това че Айк я е бил, са го изфабрикували. И що па тъкмо Айк?! - От " ай " - да ни припомня на възклицание от болежка, е по този начин ни манипулирВат! "
9. " Тина е план на соросоидите и псевдолиберастите. Тя е основана изкуствено, бутана е да направи кариера по политически аргументи и в този момент просто са я отстранили, тъй като й е свършила задачата. "
10 " Тина въобще не е съществувала! Това е холограма от ново потомство, на Мъск от технологиите, с персонификация на 6G пробно. Така са Елвис, Майкъл Джексън, Кенеди, Мерилин Монро... да изреждам ли още? "
11. " Според една карта от времето на Луи 14 (така ще го изпишат, повярвайте ми!), такива Тини е имало доста. Това са рептили, които след това са развъдени изкуствено, с цел да заблудят хората, че земята е кръгла. "
12. " Панаири, панаири " е 100 пъти по-хубава от " Уи ол ниид анадър хироу ", но на тия, дето ръководят света (тук може да се постави всичко - от нация и персона до свеж зелен лук) им е преференциално по този начин, тъй като би трябвало да има някой от Пазарджик, Столипиново, Турну Магуреле, Плуещ и Корианти, който да стане знаменит и те да си го бутат. И аз мога като нея да пея, нищо изключително.
13. Цялата история на Тина е измислена в името на джендъризма и Истанбулската конфекция (и това по този начин ще го изпишат, повярвайте ми!).  Обаче на нас не могат джендъри, кукери и истанбулци да ни споделят по какъв начин да си отглеждаме дамите и децата!
...

Това е род " подигравка ". Тъжното е, че от ден на ден си давам сметка, че се припокрива с действителността. И да, нека у Тина няма ни грам българско, тъй като то и без него този сюжет е изцяло вероятен.
Зарадвайте се, бе, хора, на някой, който е получил самопризнание! Нещо, което ще накара да се чете българска книга, нещо за българско време и от български създател! Зарадвайте се единствено за това! Пък никой не ви кара да харесвате създателя и написаното  от него. Пак не си го харесвайте, просто за момент ей по този начин ги отпуснете тия души стегнати и кажете " отлично на индивида! ".
И идете да изпиете една чаша вино за личното си здраве.
Мария Касимова

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР